Directionally Farming Mid-Shimmy - I Dont Believe Youve Met My Baby

Kanske skulle vara kul

Det finns så mycket som man inte har provat på och ett bland många jobb som jag inte har provat på är att vara plattsättare, det kanske är jätte kul. Det ser härligt ut på något sätt tycker jag när man ser hur dom dar bruk och sne sätter dit en kakelplatta eller liknande. Ja det ser härligt ut på något sätt. Så det finns många jobb som jag tycker skulle vara kul att prova på. Det är ju inte alltid så lätt att veta vad man ska göra med sitt liv och det finns så mycket som man egentligen skulle kunna prova på att jobba med.

Allt har säkert sin charm

Ja jag kan tänka mig att alla jobb är trevliga på sitt sätt och dom har sina fördelar och nackdelar som det ju är med allt. Ja det är kul att det finns så mycket variation och att det finns så mycket som man kan tänka sig göra.
Man borde få prova på lite av varje när man går i skolan så att man får ett hum om hur det skulle vara att jobba med det.
Ja för det är inte alltid så lätt att veta vad man ska hitta på och vad det är man tycker är roligt och inte, det vet man ju först man har provat det. Så får man prova på lite av varje medan man går i skolan så blir det lättare att veta vad man ska välja för utbildning när man slutat.
Ja det tror jag skulle vara jätte kul och bra om alla fick den chansen att prova på lite av varje innan man bestämmer sig för vilket gymnasium som man vill söka. Det skulle underlätta en hel del och skulle hjälp till mycket för ungdomarna att välja vad det är dom vill hitta på med sina liv.