Directionally Farming Mid-Shimmy - I Dont Believe Youve Met My Baby

Härligt med resa

Ja det finns så många bra ställen att åka till som är så roliga och härliga att åka till. Man kan välja på en massor med ställen här i Sverige. Ja det finns så mycket att upptäcka och det är ju underbart när det är så att man inte behöver åka så långt för att upptäcka något nytt. Ja man kan ta en buss till sälen för att upptäcka det lite mer. Man kanske tänker på sälen med att bara vara där på vintern men man kan faktiskt åka dit på sommaren också. det finns mycket att göra och se där som man kan göra på sommaren. Ja så Sverige har väldigt mycket att erbjuda och det är ju underbart att man kan få njuta av en massor med vackra platser och ha det mysigt i sitt egna land.

Behöver inte kosta så mycket

Så är det, man kan göra massor med roliga saker utan att det för den skulle ska kosta en massor med pengar. Ja det är bra att man kan ta det lugnt och ha det fint när man är i sin omgivning bara.
Ja det är underbart och blir så fint när man åker uppåt i landet eller nedåt för del delen också .Ja det finns så mycket att se och göra så det är ju toppen. Ja så vet man inte vart man ska rea så kan man ju börja med att bestämma sig för att resa här hemma och kolla på olika ställen som man kan åka till och få njuta av verkligen . Ja för det finns så mycket som man inte har upptäckt än och då är det ju toppen att kolla in det och se vart man kan hitta sitt nästa favorit ställe för ett sånt vill man ju alltid ha och det kan man få.